TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Textilmall Kft.
Cím:
2624 Szokolya, Hunyadi u. 20.
Telefon:
Áruház neve:
Textilmall
Adószám:
23754762-2-13
EU adószám:
HU23754762
Cégjegyzék szám:
13-09-206491
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Bankszámlaszám:
11742094 - 26995793 - 00000000
IBAN:
HU94117420942699579300000000
Kapcsolattartó neve:
Zsámboki Márton
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-70/237-5213
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

GLS házhozszállítás

mygls_api
GLS házhozszállítás
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
18 999  Ft
990 Ft
19 000  Ft
-
Ingyenes!

GLS csomagpont

mygls_api_dropoffpoints
GLS csomagpont
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
18 999  Ft
990 Ft
19 000  Ft
-
Ingyenes!

A TextilMall webáruházban házhozszállítás esetén a megvásárolt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Neked a vásárláskor megadott szállítási címre, de GLS csomagpontra is kérheted a csomagot. A megrendelt termékek kiszállítását  a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi, rugalmas kézbesítési szolgáltatással:

A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesít a megrendelést követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen számos kézbesítési mód közül választhatsz. Például választhatsz egy új kiszállítási dátumot, megadhatsz egy másik címet, vagy átirányíthatod a csomagot egy GLS CsomagPontba.

A második e-mail/SMS értesítőt a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is.

Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot.

FlexDeliveryService szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartalmaz.

A termékek személyes átvételére van-e lehetőség?

A TextilMall webáruház jelenleg nem működtet fizikailag elérhető boltot, nincs kereskedelmi eladó egysége, ahol a termékek megtekintésére, átvételére lehetőség nyílna. A TextilMall termékek kizárólag internetes felületünkön rendelhetőek meg.

Mikor kerül a termék kiszállításra a megrendelést követően?

A házhozszállítás időpontja a készleten lévő termék esetében általában a megrendelést követő 2-5-ik munkanap, csomagpontok esetén ez 1-2 munkanappal kitolódhat. A futárszolgálat minden esetben felveszi Veled a kapcsolatot a várható szállítás körülbelüli időpontjával kapcsolatban.

Mennyibe kerül a termékek kiszállítása?

19.000 Ft bruttó összértékű vásárlás felett a megrendelt termékeket díjmentesen, futárszolgálattal szállíttatjuk ki Neked vagy küldjük a kiválasztott csomagpontba. 19.000 Ft bruttó vásárlási összeg alatt a szállítási díj GLS futárszolgálattal 990 Ft.

Hogyan történik utánvétel esetén a számla kifizetése?

A megrendelt termékek ellenértékét a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel a futárnak kell kifizetned. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

Hogyan történik meg a termék átvétele előreutalás/bankkártyás fizetés esetén házhozszállításnál?

A megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki Neked. Mivel a termék ellenértékének és a szállítás esetleges költségeinek megfizetése előreutalással már megtörtént, így az átvételkor semmilyen egyéb költséget nem kell a futárnak megfizetned, és ez érvényes a csomagpontok esetén is.

Hogyan vegyünk át csomagot a szállítást végző futárcégtől?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra között. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadnod (erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőséged). A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg a megadott szállítási címen. Csomagpont esetén a termékek 5 naptári napon belül – a nyitvatartási időt figyelembe véve – bármikor átvehetőek.

Hol találhatóak a futárcéggel kapcsolatos információk?

A szállítást végző futárcégek honlapjai a https://gls-group.eu/HU/hu/home. Ezen a címen nyomon is követheted, hogy csomagod éppen hol jár.

Fizetés

Utánvét

Fizetés készpénzben vagy bankkártyával a csomag átvételekor. Az utánvét költsége 390 forint.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés a SimplePay oldalán keresztül.

Előre utalás

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntesd fel a rendelésszámot! A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A Textilmall webáruházban az alábbi fizetési módok közül tudsz választani:

Bankkártyás fizetés: a Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét (a termék szállítási-, vagy csomagküldési díjjal növelt árát) bankkártyás fizetéssel, elektronikusan is kifizetheti a Szolgáltató számára. A Honlapon az OTP Mobil Kft. SimplePay Online Fizetési Rendszere működik. Ezt a fizetési módot választva és a MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra kattintva a Felhasználó automatikusan átirányításra kerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót. A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztatja a vásárlót, a kártyatulajdonost, majd a vásárló visszairányításra kerül a Honlapra. A Szolgáltató a Felhasználó Simple fizetési oldalán használt kártyaadataihoz és más adataihoz nem fér hozzá, azt nem kezeli semmilyen módon.

Fizetés utánvétellel: amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét (a termék szállítási díjjal növelt árát) a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel. Ha a futárnál lévő mobil terminál valamely oknál fogva nem működőképes, erre vonatkozó felelősségét a Szolgáltató kizárja. Az utánvét Neked is, nekünk is plusz költség, így ennek a fizetési módnak a díja - 19.000.- forint értékű vásárlási összeg alatt - 390 forint.

Előre utalás bankszámlára: Felhasználó a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, valamint átvételét megelőzően megfizetheti a Szolgáltató bankszámlájára (a számlaszámot az ÁSZF I. 12. pontja tartalmazza) banki átutalás vagy készpénzes befizetés útján. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelésszámot minden esetben szükséges feltünteti (a megrendelésszámot a Szolgáltató által a Felhasználó e-mail címére küldött visszaigazoló e-mail tartalmazza)! Előre utalás esetén a Felhasználó a megrendelt termékek átvételére csak az átutalásnak a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően jogosult! A Felhasználó készpénzes befizetést bármelyik bankfiókban kezdeményezhet, de ennél a fizetési módnál a tranzakcióval kapcsolatos egyéb többlet bankköltség a Felhasználót terheli. Kérjük, a fenti költségről előzetesen kérjen tájékoztatást a választott bankfiók munkatársától.

Kapcsolatfelvétel