TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

BLOG

Mi is az a frottír?
21
Nov

Mindannyian találkozunk ezzel a fogalommal nap mint nap, de nem sokan tudják, hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés. Akinek azonban fontosak a törölközők típusai és minősége, annak hasznos lehet tudni a választ.

Mi az a pamut jersey és miért szeretjük ezt a lepedőt?
07
Nov

Ami elsőre eszedbe juthat a jersey gumis lepedőről az az, hogy kiválóan illeszkedik a matracra és az éjszakai forgolódás után is a helyén marad. Ezen kívül azonban van még pár olyan tulajdonsága, amelyek miatt tökéletes választás lehet, ha új lepedőt akarsz beszerezni!

Mi is az a pamut-szatén?
24
Okt

Ez a rendkívül puha pamutszövet ideális alvásélményt nyújt, ha kipróbálod, gyorsan a rajongójává válsz! Egyszerre puha, selymes és “lélegzik”. Nyáron és hűvösebb időszakban is nagyon kellemes benne az alvás, mivel a melegben hűt, a hidegben meleget ad.

Vásároljak-e online lakástextilt?
10
Okt

A lakástextil online vásárlásának számos előnye van: a nap 24 órájában tudsz vásárolni, nem kell elmenni a boltba, nincs sorbanállás, otthonról, akár a kanapéról is tudsz rendelni. Azonban néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy minden simán menjen. Ha szkeptikus vagy a lakástextil online vásárlásával kapcsolatban, akkor ebben a bejegyzésben segítünk egy-két tippel, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés!

A mikrofiber ágyneműhuzat - előnyök és hátrányok
03
Okt

Egyre többször találkozhatsz mikrofiber termékekkel a boltokban, webáruházakban. Nincs ez másképp a mikrofiber ágyneműhuzatokkal sem. Miért terjedt el ennyire és miért egyre népszerűbb ez az anyag? Érdemes tisztázni, hogy mi is ez valójában, mi az, amiben többet nyújt a természetes anyagoknál, és persze azt is, hogy mik a hátrányai azokhoz képest.

Milyen töltetű párnát válasszak?
26
Szept

A megfelelő párna kiválasztása fontos ahhoz, hogy reggel ne fájós háttal, zsibbadt nyakkal ébredj, hanem kipihenten, frissen és készen a napi teendőkre. Úgy gondolhatnánk, hogy egy párna kiválasztása nagyon egyszerű feladat. Valójában tényleg nem kell hosszas kutatómunkát végezned, de egy-két dologgal tisztában kell lenned, mielőtt megvásárolod a kiszemeltedet.

Szükségem van flanel ágyneműhuzatra?
19
Szept

Megtörtént már veled, hogy reggel az izzadságtól vizesen ébredtél? Vagy épp ellenkezőleg, miután bebújtál a takaró alá, még egy óra múlva is jéghidegek voltak a lábaid? Elgondolkodtál már azon, hogy ez azért is lehet, mert az ágyneműd vagy ágyneműhuzatod nem felel meg a szükségleteidnek? Nem vagyunk egyformák, mindenkinek másra van szüksége. Ez a rövid bejegyzés talán segít választ találni a címben feltett kérdésre.