TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Anyaggarancia

Talán veled is előfordult már, hogy a pamutnak feltüntetett anyag, amit vásároltál, tapintása alapján rossz minőségű poliészternek tűnt? De biztos megfordult már a fejedben, amikor textíliát vásároltál – akár ruhaneműt, akár lakástextilt – hogy vajon a termékmegjelölésen hirdetett anyagösszetétel fedi-e a valóságot? Vajon csalódás fog-e érni, amikor kibontod a csomagot, először kimosod az ágyneműhuzatot és először alszol benne, vagy először használod a törölközőt? Ha netán allergiás vagy egyes összetevőkre, akkor ez a kérdés már egészségügyi probléma is lehet!

A webshopunkban forgalmazott minden terméknél garantáljuk, hogy a megjelenített leírások a valóságnak megfelelnek. Ezt a garanciát mi komolyan is gondoljuk és a termékeinkért vállaljuk a felelősséget. Ha kétséged merülne fel az anyagösszetétellel kapcsolatban, jelezd felénk elérhetőségeink valamelyikén és költségmegelőlegezés mellett bevizsgáltatjuk a terméket. Amennyiben a vizsgálat azt állapítaná meg, hogy a textília összetevői a hibahatáron felüli mértékben eltérnek a termékleírásban foglaltaktól, vállaljuk, hogy a vételár kétszeresét térítjük vissza a részedre.

Az anyagösszetétel-garanciával kapcsolatos eljárásunkról kérünk, hogy részletesen tájékozódj az Általános Szerződési Feltételekben leírtaknál.